Complexul Locativ
"SELECT"
CHIȘINĂU, STR. CARAGIALE
Despre complex
Complexul Locativ "SELECT " este amplasat în inima sectorului Buiucani pe strada I. L. Caragiale 24. În apropierea complexului este situat parcul de pe str. N. Costin. Obiectul reprezintă un ansamblu locativ de clasă înaltă. Scara interioară va fi din marmură naturală și granit de calitate înaltă. La Parter va fi o zonă de Recepție pentru relaxarea locatarilor și oaspeţilor. Apartamentele vor beneficia de o priveleşte panoramică și balcoane deschise cu balustrade din inox. La construcţia Complexului locativ sunt utilizate tehnologii moderne.

Carcasa casei este construită din beton armat - rezistență maximă la seism (9 Baluri), umplutura pereţilor exteriori şi interiori este realizată din cărămidă roşie: un material ecologic în construcţie. Faţada casei este termoizolată cu plăci din vată minerală combinate cu polisterol.
Accesibilatea la transportul public oferă posibilitatea locatarilor de a se deplasa în orice direcţie a oraşului.

Locuitorii acestui complex dispun de o parcare subterană și în curte şi spaţiu de joc amenajat pentru copii. Curtea Casei va fi monitorizată video asigurînd securitatea locatarilor.

Pardosele calde în blocurile sanitare.

New Căldura este asigurată prin instalarea cazanului invidual BOSCH, pentru fiecare apartament în parte cu posibilităţi de reglare a temperaturii în fiecare odaie prin intermediul regulatorului termostatic. Ansamblu Locativ va dispune de instalarea geamurilor Salamander, sticla Low-e, 3 rânduri de sticlă.
New Locatarii Complexului vor beneficia de un ascensor silențios și modern.

Achitarea apartamentelor poate fi efectuată în rate pe perioada de 12 luni, prima rată fiind de 50%(30%) la momentul încheierei contractului, restul ratelor 20% 20% 10% vor fi achitate pînă la darea casei în exploatare.

Prețul 780 Euro / m2
Parking 10000 Euro
Garaj 15000 Euro
Galerie
Planimetrii
Faceți o programare online
sau sunati la (+40) 755 98 7777 ; (+40)755 63 7777
Contacte
șos. Dudești Pantelimon, nr.42, sector 3, mun. București
(+40) 755 63 7777
(+40) 755 98 7777

COPYRIGHT © 2019 VASIGUR GROUP