Despre noi
VASIGUR INVEST este o companie de construcții cu o experiență de peste 10 ani în Republica Moldova.
Suntem determinați să demonstrăm că se poate și mai bine, prin experiența acumulată, parteneriate unice, soluții ingenioase și o permanentă preocupare pentru lucrul bine gândit și făcut, încă de la început.
O alegere de durată
Venim în întîmpinarea dvs cu o varietate de apartamente ca la final să alegeți pe măsură locuința care vi se potrivește.
Complexele noastre sunt proiecte rezidențiale premium dedicate din suflet pentru confortul Dvs. Sunt gândite pentru a înbunătăți calitatea vieții prin importanța pe care o oferim planificării apartamentelor și a zonei de amplasare.
Сalitatea ca standard
Viziunea noastră este de a veni cu o abordare nouă și de a aduce întotdeauna valoare pe termen lung.
Toate casele noastre au fost proiectate cu o stabilitate seismică până la 9 grade pe scara Richter. Blocurile locative au ca structură carcasă de beton şi pereţi din cărămidă roșie, izolare termică și fonică din plăci din vată minerală bazaltică, Complexele locative sunt îngrădite, oferind un grad sporit de confort și securitate, fiecare complex este amenajat cu terenuri de joacă şi spații de agrement.
Amplasare lângă parc
Comoditatea este criteriul nostru de bază, la fiecare complex, ne place să alegem locațiile în așa mod ca viitorii beneficiari de apartamente să aibă totul la îndemână.
Iubim natura și beneficiile ei asupra vieții noastre, de aceea alegem locațiile în apropiere de parcuri pentru cei care-și doresc nu doar o locuință, ci un stil de viață.
Spații comune ieșite din comun
Pentru spațiile comune folosim cele mai exclusive materiale de finisaje, precum marmura naturală și plăci din granit în care eleganța se regăsește în fiecare detaliu, pentru un rezultat unical.
Estetica modernă, dimensiunile generoase și atenția extremă la detalii sunt gândite ca să răsfețe, să atragă și să vă transmită o stare de relaxare de îndată ce ve-ți ajunge acasă.
ETAPELE COMPANIEI NOASTRE
2009 – fondarea companiei “VASIGUR GRUP” și implicarea companiei în mai multe parteneriate de succes în construcția bunurilor imobile.

2012 -2013 – construcția complexului locativ “ECOTERA”, adresa: Republica Moldova, Mun. Chișinău.

2013- 2015 – am început construcția proiectului “FAMILIA” – complex locativ din cărămidă roșie, care a cucerit familiile prin numărul limitat de apartamente, finisarea lucrărilor – anul 2015, Republica Moldova, Mun. Chișinău.

2014-2018 – am demarat lucrările de construcție a 3 complexe locative, ansamblul “BD. MOSCOVA” din sect. Râșcani compus din 2 blocuri și complexul SIGURANȚA din sect. Botanica și finalizate cu succes în anii 2017-2018.
2018-2021 – s-a început lucrările de construcție la complexele de clasa premium „SELECT” și „DENDRARIUM” din sect. Buiucani, care a atras atenție prin eleganța designului cât și calitatea sporită a materialelor de construcție.

Am continuat la toate complexele tradiția noastră de a construi case sigure, din cărămidă roșie cu un număr limitat de apartamente, case în care să te simți confortabil și în același timp în siguranță.
Valorile Noastre
Locație unică - Complex Locativ de clasa PREMIUM
Aer curat
Access securizat
Pază 24/24, 7 zile din 7
Locuri de joacă dedicate copiilor
Parcări private
Finisaje premium din marmură și granit
Finisarea lucrărilor în termenul stabilit
Geamuri "Salamander"
Construirea pereților din cărămidă roșie
Izolare fonică și termică
Curte privată
Faceți o programare online
sau sunati la (+40) 755 98 7777 ; (+40)755 63 7777
Contacte
șos. Dudești Pantelimon, nr.42, sector 3, mun. București
(+40) 755 63 7777
(+40) 755 98 7777

COPYRIGHT © 2019 VASIGUR GROUP