Complex Rezidențial
"Premium Town Rezidence"
șos. Dudești Pantelimon
Cele mai calitative și accesibile oferte
Localizat în nemijlocita apropiere de PARCUL PANTELIMON ce oferă viitorilor locatari o priveliște înconjurătoare și un stil de viață sănătos cu aer proaspăt, la doar câțiva metri față de stația de metrou, metroul Pantelimon și Republica ceea ce oferă un stil de viață în siguranță, PREMIUM TOWN REZIDENCE este un proiect UNIC, atent gândit, ce pune pe primul loc calitatea vieții locatarilor.

PREMIUM TOWN REZIDENCE are acces ușor spre toate direcțiile mun. București. În același timp, oferă avantajele unui proiect de calitate într-o zonă liniștită, mediu înconjurător bogat și select. Cu rute de acces și cu două stații de metrou la o distanță care poate fi parcursă pe jos.

Interiorul apartamentelor este proiectat pentru un maximum de eficiență, fără stâlpi sau grinzi vizibile, cu geamuri vitralii mari, profil Salamander, 4 season, cu 3 rânduri de sticlă ce garantează un aport de lumină naturală pe tot parcursul zilei. Fiecare locuință dispune de cel puțin un balcon. Căldura este asigurată prin centrală termică separat.
La construcţia Complexului locativ sunt utilizate tehnologii moderne. Carcasa casei este construită din beton armat, umplutura pereţilor exteriori şi interiori este realizată din cărămidă roşie: un material ecologic în construcţie.
Holul și scările complexului va fi prima imagine care va rămâne în viziunea Dvs. De aceea, alegerea materialului este foarte importantă pentru noi. La proiectul PREMIUM TOWN REZIDENCE interiorul holului și scărilor vom combina marmura naturală și granit de înaltă calitate ca să avem ca rezultat un aspect elegant și impunător.

Locuitorii acestui complex dispun de o parcare subterană și în curte spaţiu de joacă amenajat pentru copii.
Curtea Casei va fi monitorizată video asigurînd securitatea locatarilor.
Și pentru că suntem adepții unui stil de viață ecologic, complexul PREMIUM TOWN REZIDENCE avantajează amplasarea lângă parc, acum ai locul perfect în care te poți juca cu cei mici, poți alerga, relaxa, și poți să te plimbi cu prietenii sau familia. Vei fi nerăbdător să te întorci acasă, în fiecare zi.
Galerie
Design de interior
Planimetrii
Planul etajului
Noutăți de pe șantier
Faceți o programare online
sau sunati la (+40)755 63 7777 ; (+40) 755 98 7777
Contacte
șos. Dudești Pantelimon, nr.42, sector 3, mun. București
(+40) 755 63 7777
(+40) 755 98 7777

COPYRIGHT © 2019 VASIGUR GROUP